Капитанът на ЦСКА Александър Тунчев, който се контузи в столичното дерби със Славия в края на септември, пропусна доста важни мачове за „червените” оттогава. Специално за Гонг, той сподели, че възстановяването му върви добре и няма търпение да се върне в игра за своя отбор.

„Възстановяването ми върви добре, днес бях на преглед, всичко е нормално, няма никакви проблеми. Треньорът остава да реши и да ми гласува доверие.”

„Пропуснах доста важни мачове, отвън е доста по-трудно да наблюдаваш. Все пак имаме други футболисти, които успешно ме заместват. Проблемите в защитата ни са заради контузиите, които мъчат отбора, дано оттук нататък всички да се оправим и да нямаме проблеми.”

„Не обичам да се връщам много назад, мачът с Тулуза отмина и вече сме го забравили, не ни достигна шанс в тези 20 секунди, но всичко това е вече в историята, ще ни остане като обеца на ухото и да се надяваме, че за в бъдеше няма да допускаме такива грешки.”

„Мисля, че започваме да излизаме от последвалия спад в играта ни след отпадането от Тулуза и ще показваме по-добри игри занапред.”

„Искането за оставката на Стойчо Младенов от страна на феновете, мисля, че е някакъв техен моментен изблик , наистина не показахме доста нападателен футбол, но се мъчим да поправим това на тренировките. Разбира се, важното за нас е, че продължаваме да побеждаваме.”

„Отиваме в Пловдив само с нагласата да продължим в надпреварата за Купата на България. Нормално е всеки един отбор да е максимално мобилизиран срещу ЦСКА – все пак сме лидерите. Ние обаче гледаме как ще се представим, отборът на Локомотив Пд не ни интересува.”

Чуйте какво още каза капитанът на ЦСКА за играта на националния отбор специално пред Гонг!