Трима треньори и петима футболисти се съгласиха да скъсат договорите си с Локомотив Пловдив, информира сайтът lportala.net. Това са бившите наставници на „черно-белите” Аян Садъков, Иван Маринов и Стефан Генов.

По взаимно съгласие ще разтрогнат още футболистите Деян Комленович, Любомир Чернев, Рафаел Скиани, Тиаго Барбоса и Теодор Банев. Малко по-рано същото сториха и Любомир Чернев и Петър Лазаров, които ще продължат футболните си кариери съответно в Спортист (Своге) и Пирин (Гоце Делчев). Двамата дойдоха на Лаута през лятото на 2008-ма година именно от Своге, а изтеклия полусезон бяха в тима на Спартак (Пловдив) като преотстъпени.

Междувременно в Анталия мъжкият тим на "смърфовете" проведе първото си дневно занимание, тъй като вчера подновиха тренировките, но на осветление. Точно в 9.30 ч. Наджи Шансой изведе възпитаниците си на едно от десетките игрища в комплекс "Акадия", а упражненията бяха почти сходни с вчерашните. Не така ще е следобед, когато ще е и втората тренировка за деня планирана за 17.30 ч. Преди това обаче, футболистите ще вземат задължителната доза следобедна почивка по стаите на луксозния хотел "Атлантис".