Трима от основните футболисти на Левски в последните мачове са с травми след двубоя с ЦСКА. Георги Сърмов, Христо Йовов и Веселин Минев не тренираха пълноценно тази сутрин на стадион „Георги Аспарухов”. Състоянието на триото обаче не е тежко, така че да отпаднат от плановете на Достанич за мача с Черноморец Бургас.

С тима не тренира и Еньо Кръстовчев, който се контузи вчера срещу дублиращия отбор на ЦСКА. Таранът дори бе откаран с линейка, но явно травмата не е сериозна, тъй като днес се появи на стадион „Георги Аспарухов”.

На „Герена” се появи и Рашид Тиберканин, който отдавна не попада в състава на шампионите. Мароканецът бе на пробен период в Дубай, като в скоро трябва да стане ясно, дали юношата на Аякс, ще бъде трансфериран. Очевидно е, че спортно-техническият щаб на „сините” не разчита на африканеца с белгийски паспорт.

Миналия сезон Рашид стартира като титуляр, но с течения на времето изгуби мястото си в първия състав. Тази година Тиберканин игра само в мача за Суперкупата срещу Литекс, но си изкара глупав червен картон.