Трима футболисти на Локомотив Пловдив няма да вземат участие в днешния последен контролен мач на „черно-белите” срещу руския Амкар Перм.

Дани Кики все още не е напълно възстановен от травмата, която получи срещу Чеахлул. Даксон Да Силва също няма да бъде рискуван, за да може да се възстанови напълно. Днес сутринта стана ясно, че грипен вирус е повалил и голмайстора в предишните две проверки Вели. Така Ясен Петров ще трябва да комплектова състава без тримата офанзивни полузащитници.

Почти сигурно, повече шанс за изява ще получи намиращият се все още на проби бразилец Том. Все още наставникът на пловдивчани не е дал окончателното си мнение за това, дали Том ще остане в отбора и ще заеме последната квота за чужденец.

Смърфовете” не тренираха сутринта, за да са свежи за двубоя с руснаците, който ще се играе на терена, на който преди няколко дни Черно море завърши 1:1 срещу друг руски отбор Луч-Енергия Владивосток.

Очаква се срещу Локомотив да излязат и тримата българи Георги Пеев, Захари Сираков и Мартин Кушев, които вчера не играха за своя отбор в контролата, която треньорите организираха, с така наречените резерви. Това означава, че Амкар ще излезе с най-доброто срещу Локомотив.