Старши треньорът на Калиакра Радостин Трифонов остана много разочарован от нулевото равенство срещу Локомотив София. Според него „железничарите” са изглеждали като „селски отбор”, който само рита топката.

„0:0 въобще не ни устройва, още повече при тази игра. Това, че Локомотив риташе само топката и изглеждаше като селски отбор въобще не ни топли. Много съм разочарован от това, как завършвахме атаките”, заяви Трифонов.

„Крайно съм разочарован от играчите, които трябваше да правят нещо, чаках друг да го направи. Толерират се отборите, които ритат и идват да не играят футбол. Съдията е фактор, не казвам, че той ни е виновен, ние сме си виновни.”

„Даже си мисля да извикам психолог, явно моите думи не им стигат, трябва им един специалист да говори. Играем по-добре, а не печелим. Имаме крещяща нужда от човек, който да вкарва голове.”

„Ако може и двата да ги играем, няма какво да отлагаме (мачовете с Литекс б.р.). Имах претенции, той съдията е приятел на футболистите на Локомотив. Но той не е виновен, не ни пречеше, когато трябваше да се раздвижим и да завършим атаките”, допълни Трифонов.