„Една от най-срамните загуби в българското първенство на Литекс. Видях едни мъртви души в лицето на напише футболисти днес. Не знам, ние тук като че ли сме се за социално слаби – само ги храним и си взимат големите заплати”, започна острия си коментар президентът на Литекс Трифон Попов след загубата с 1:4 от Пирин.

„Ще направим нещо, чистка не може да продължава така. Не е сега моментът за това, с тези футболисти ще доиграем. Липсваше ни желание и себераздаване. Но видях едни мъртви души видях днес. Това е”, продължи той.

„Би трябвало хиксът на ЦСКА да ги амбицира играчите ни, а не да ги успокоява. Глоби няма да има. Но сега ще си проличи, с кого ще се разделим през лятото”, добави Попов.

„Трагедия беше днес. Не трябва да се търси само вината във футболистите. Но те показаха бездушие и апатия. Не показахме нужното желание и мотивация. Разочарованието е много голямо”, сподели още президентът на Литекс.

„Никой не мисли за неуспех с Левски. Загубата днес беше тежка, дано да се вдигнем за мача със „сините”. Това ни бе една от най-срамните загуби на Литекс. Но глоби не са нужни. Ние ще си направим нашите изводи, защото играчите днес се подиграха с фланелката на клуба”, завърши Трифон Попов.