Президентът на Литекс Трифон Попов заяви, че ловчанлии нямат нищо против чужди рефери да водят предстоящите мачове между Литекс и Левски.Шефът на „оранжевите” каза, че съдийски грешки е имало и във вреда на Литекс през изминалия полусезон.

"Няма проблем от наша страна да свирят чужди рефери, само и само да има мир. Щом това е проблемът, ние нямаме нищо против. Всички викат срещу Литекс, защото така им е по-лесно, съдийски грешки е имало и срещу нас", заяви Попов в телефонно включване за бТВ.

Той коментира и темата за "черно тото" в българския футбол. "Предполагам, че има уредени мачове, но не мога да кажа нищо конкретно, без да имам доказателства. Не мисля, че има натиск върху съдии", завърши президентът на Литекс.

„Според слуховете е възможно да се уреждат мачове, но не мога да кажа, като нямам доказателства. Вече е много трудно, почти всички отбори са в криза и много трудно могат да имат бюджети за купуване на съдии. Мисля, че има доста по-важни пера от това клубовете да плащат на съдии”, заяви Трифон Попов.