Президентът на Литекс разкри подробности около селекцията и представянето на „оранжевите” през есенния полусезон. Засега ловчанлии няма да се разделят с никой от основните си футболисти, а се очаква тима да бъде подсилен от максимум две нови попълнения.

„Най-много да привлечем едно-две нови попълнения. Основно ще разчитаме на отбора, който е в момента плюс едно-две момчета от школата. Евентуално можем да направим един-два трансфера”, коментира предстоящата селекция на „оранжевите” Трифон Попов. „Много пъти сме казвали, че когато има добра оферта, ние не спираме никой. Ако тя удовлетворява самия футболист и клуба, няма проблем да се разделим с всеки един играч. Към този момент няма оферта нито за Георги Миланов, нито за Николай Бодуров. Интерес има не само към двамата, но в клуба не е постъпвала реална оферта”, разкри подробности около двамата най-конвертируеми футболисти на Литекс президентът на клуба.

„Ако трябва да бъда искрен, не очаквах да завършим на трето място след края на есенния полусезон. Мисля, обаче че то е напълно заслужено, даже изтървахме и доста точки. Обяснявам си това, че отборът ни е млад и трудно се представя на едно добро ниво във всеки мач. Много сме доволни от третото място, от работата на треньорското ръководство, от всички футболисти, които тази есен дадоха максимума от себе си. Наистина имаше няколко мача, които загубихме нещастно, но това е футбола”, обобщи представянето на Литекс тази есен Трифон Попов.