Президентът на Литекс Трифон Попов благодари на своите футболисти за себераздаването и победата над Славия, която според него е била много важна.

„Много важна победа за нас. Имаше и грешки, но като цяло съм доволен от себераздаването. Благодаря на момчетата, че се раздадоха. Имаше притеснение, че няколко футболиста не бяха в състава, но от нападките не”, заяви Попов.

„Победители са момчетата, които играха на терена. За мен наистина Славия като най-стария столичен клуб е малко странно, че не са участвали в евротурнирите 15 години, но това са си техни проблеми”.

„Според мен футболистите на Славия се вложиха и играха горе-долу добре. Имаше напрежение от наша страна, но това е нормално. Отборът е от 25 футболисти, за да могат да се заменят”.

„Мисля, че се справи Николай Йорданов. Нормално е да имат претенции, тяхно право си е”.

Относно наказанията след мача с Левски, босът на Литекс коментира: „Нямаше да е толкова незаслужено, ако бяха наказали и някой друг от двата отбора. Все пак нямаше чак такива ексцесии, смятам, че е нормално. Имат си наказания по външния правилник. Това вече е минало, гледаме напред и очакваме мача с Монтана”.