Ръководството на Челси, в лицето на мениджъра Аврам Грант, има интерес към футболистите на Левски Николай Димитров и Валери Домовчийски, съобщава Тribalfootbal.

Израелският специалист има намерението да се пребори с Арсенал за Хичо, се казва още в информацията на изданието, което припомня също, че Валери Домовчийски в момента е на пробен период в Блекбърн.

В статията се твърди още, че помощник треньорът на Левски Емил Велев е разговарял по телефона с Аврам Грант, с който е стар приятел, а наставникът на Челси го е попитал за двамата играчи, от които се интересува.

Тази информация на Тribalfootbal обаче най-вероятно е била изкривена след превода от българските медии, тъй като преди дни, стана ясно, че Велев и Грант са разговаряли, но според информацията на Гонг, Грант питал за своя сънародник в състава на "сините" – Ели Зизов.

В разговора между Велев и мениджъра на Челси, българинът обяснил как се развива младият талант. Според Велев, бившият селекционер на Израел Шломо Шарф е насочил интереса на Грант към Зизов.