Старши треньорът на Монтана Атанас Джамбазки даде интервю за Гонг преди двубоя на неговия тим с Левски. Утре (събота, 25 август) „сините“ играят от 18 часа в Монтана и това е един от очакваните мачове в кръга.

„Колко сме готови, ще видим утре, когато е мачът. Казвал съм го много пъти на футболистите, по-хубаво е да играеш срещу грандовете Левски, ЦСКА, Литекс, а вече и Лудогорец влиза в това число. Нека играят спокойно, да играят футбол. Не мога да кажа, че има напрежение от двете загуби, а по-скоро има разочарование“, сподели Джамбазки.

„Времето е топло, а знаете, че като е по-прохладно е по-приятно за футболистите. Не можем обаче да влияем на времето, каквото е за единия отбор, такова е и за другия“, допълни треньорът на Монтана.

„Теренът ни е в много добро състояние, няма проблеми. Очаквам да дойдат повече хора, тъй като и мачът не се излъчва по телевизията. Дано зарадваме хората с хубава игра. Иначе никой не е застрахован от три или пет загуби. Въпросът е отборът да не пада духом, а да вярва в собствените си сили. Моите футболисти трябва да покажат дух, воля и кураж“, завърши Джамбазки.