Италианският старши треньор на Ботев Енрико Пичони обеща, че клубът ще има нови собственици за мача от шестия кръг на А група срещу Литекс.

„Този, който ще работи за Ботев в бъдеще трябва да реши всички проблеми. В момента работя с 29 играчи и групата със сигурност ще бъде намалена. Ще дойдат още нови футболисти”, коментира италианецът.

„До края на тази седмица трябва преговорите да приключат и Ботев да има нов собственик. Стойностите на нашия отбор за съжаление са такива. Новите италиански собственици на тима трябва да дойдат в четвъртък и да наблюдават предстоящия мач на Ботев”, добави наставникът на „канарчетата”.

„Необходимо е всички документи да бъдат проверени и сделката да бъде завършена. Новите италиански и френски футболисти имат подписани договори, но жълтите карти не са им пристигнали все още и затова не са картотекирани. Когато сделката по продажбата на Ботев бъде завършена новите собственици ще бъдат представени”, сподели старши треньорът на Ботев.

„Говорил съм с Васил Василев и той ще продължи да бъде капитан. Всички нови играчи ще бъдат включени в състава на дублиращия отбор за гостуването на Миньор в Перник”, завърши Енрико Пичони.