Капитанът на Левски Елин Топузаков разкри за Гонг, че голяма част от футболистите в отбора са засегнати от твърденията, че едва ли не са изчерпани. „Аз лично, а и много от колегите ми сме засегнати от подобни мнения. Не може в последните две години да доминираме в България, да постигнем много в Европа, а да ни смятат за изчерпани. Не ни липсва мотивация, вижте какво прави Милан. С футболисти на по 35-36 години спечели Шампионската лига,”каза лидерът на „сините”.

„Нямам никаква информация за интерес към мен. Ако има нещо, то вероятно се знае от ръководството. Не искам да говоря за хипотетични неща. Ако излезе хубава оферта, може да седнем и да говорим. Трябва да е нещо добро, за клуба и за мен,” отговори на спекулациите Елин Топузаков.

Топузаков смята, че през този сезон на Левски ще му бъде по-трудно. „Правило е, че успехите трудно се задържат,” отбеляза играчът, който започва 12-ти сезон на „Герена”.

Защитник не пожела да коментира сагата със Станислав Ангелов. Капитанът уточни, че има мнение по въпроса, но не мисли да го разкрива.

Елин Топузаков допълни, че все още няма конкретни впечатленя от изявите и качествата на Бензукан. Мароканецът ще се конкурира за място в състава с Топчо и Игор Томашич.