Старши треньорът на Левски Елин Топузаков сподели в изявление преди утрешния мач на „сините“ срещу Лудогорец, че воденият от него отбор ще търси победа в Разград с атакуваща игра.

„Левски винаги играе за победа. Ще играем атакуващо. Надявам се да не се изненадаме сами. Владимир Гаджев има проблеми. Дано лекарският екип успее да го вдигне за мача с Лудогорец. Ние и Лудогорец не играхме добре в последните си мачове. Хубавото е, че Левски спечели. Може би имаше голямо напрежение и футболистите бяха сковани, защото всички очакваха от нас победа“, сподели треньорът на Левски.

„Програмата е направена така от телевизията и ние не може да променим нищо. Ще преценяваме преди всеки мач какво е състоянието на футболистите, защото има болежки. Ще има и наказания. При това положение ще играем с тези, които имаме в наличност. При младите футболисти може и да има напрежение на мача в Разград. Твърде бързо и неочаквано за тях попаднаха в първия състав. Не е ясно и доколко ще издържат физически. Утре ще преценяваме кои да играят. Ще взема 19 футболисти в групата, защото има играчи с проблеми. Знаете, че Ларсен Туре и Рикардо Нунеш не тренираха последните дни заради стомашни проблеми. Сега ще видим какво им е състоянието. Говоря много с футболистите. Бях помощник треньор в отбора и имах наблюдения, че има проблеми с дисциплината. Именно заради това наблегнах на тези неща“, отбеляза Елин Топузаков.