Две от най-големите фигури в модерната история на Левски Елин Топузаков и Димитър Телкийски не попаднаха в групата на Левски за мача с Локомотив София. Опитните асове бяха резерви в последните мачове, но този път изобщо не са в разширения състав на Ясен Петров.

„Ще стане ясно каква е ситуацията с тях. Всичко е съвсем нормално, няма какво да коментирам”, сподели Ясен Петров относно отпадането от групата на Топчо и Мечо.

В групата след дълго отсъствие се завръщат Шакиб Бензукан и Майкъл Тевия. В селекцията на Ясен Петров отново попадна и централният нападател Георги Христов.

Наставникът на „сините” има доста проблеми при определянето на отбора си за столичното дерби с „железничарите”. Ето и групата за двубоя с „червено-черните”: Георги Петков, Божидар Митрев, Стефан Станчев, Дъстли Мюлдер, Иво Иванов, Веселин Минев, Йордан Милиев, Шакиб Бензукан, Майкъл Тевия, Дарко Тасевски, Александър Александров, Мариян Огнянов, Даниел Младенов, Жоазиньо, Георги Христов, Гара Дембеле, Александър Киров и Исмаил Иса.