Легендата на Левски Елин Топузаков ще води 11-годишните деца от школата на „Герена“. В понеделник от 17 часа младият треньор ще проведе първото си занимание в академията на „сините“ от София.

„Изкара курса, който бях прекъснал. Имам амбиция да остана във футбола, макар и под друга форма. Срещнах се с Ясен Петров, уточнихме нещата и получих предложение. Благодаря на Левски, че ми дава тази възможност. За мен това е едно ново начало. Искам да се уча и развивам в тази насока, а и да предам опита си на младите момчета в Левски. Ще водя набор 2001 година, това са 11 годишните момчета. Не знам, може и да има някаква символика в това нещо. Това е една стъпка, която предприемам. Трябва да се уча и да добивам нови знания в този занаят“, коментира пред Гонг бившият капитан на „сините“ от София.

„Радвам се, че Левски ми даде възможност да работя в клуба. Този отбор винаги е бил част от живота ми. Надявам се да бъда полезен, разбира се, с уговорката, че това е нещо съвсем ново за мен“, допълни Елин Топузаков.