Капитанът на Левски Елин Топузаков призна, че в мача с Локомотив Пловдив е отпаднал от групата на Левски за първи път от 1999 година.

„Причината е, че не съм във форма. Не се оправдавам, но всичко е заради контузията, която получих. Пропуснах най-важната част от подготовката”, коментира Елин Топузаков.

„Не е приятно да отпаднеш от групата, но в Левски имаме добри футболисти, мачовете са малко”, каза още асът на „сините”.

„Искам да докажа, че съм добър футболист. Дали ще играя срещу Беласица, решава треньорът на отбора”, заяви опитният бранител.

Топузаков не е притеснен от моментното изоставане на Левски. Според него сезонът е в самото си начало и е рано за генерални изводи.

„Не познавам футболистите на Пирин, но познавам манталитета на благоевградчани. Те ще дадат всичко от себе си и ще покажат прословутото си македонско усърдие”, допълни асът на Левски.

„Готов съм да се отзова на всяка покана от националния отбор. Няма значение, дали имаме шансове или не”, отсече централният защитник на шампиона Левски.