Старши треньорът на Левски Тони Здравков даде интервю в предаването "Пред банята", в което разясни състоянието на Антон Огнянов след тежката контузия, която получи в двубоя с Виктория Пилзен.

"За съжаление предварителните прогнози се потвърдиха, скъсани връзки на глезена, разкъсана капсула и счупване на малката кост. Това мога да кажа като факт", каза Здравков.

"Взети са всички мерки, беше закаран в местната болница, попаднали сме на много добър специалист, всичко, което е трябвало да се намести и да се снима е направено. В момента се правят всички възможни връзки, които имаме Огнянов да излети към Австрия и да бъде опериран там."

"Почти е невъзможно да вземе участие в мач до края на сезона. Това означава, че загубихме един добър футболист, защото Антон Огнянов до момента демонстрира хъс и добро ниво."

"В момента си е в хотела, гипсиран, с обезболяващи медикаменти и инжекции, за да може вечерта да премине доколкото е възможно нормално."

"Аз също нямам обяснение за играта на футболистите на Виктория Пилзен, това беше от 1-а до последната минута, през целия мач имаше грубости. За съжаление съдията не обръщаше никакво внимание, допуснаха се доста груби прояви, което за мен не е редно в една контрола."

Относно самия мач, наставникът на "сините" коментира: "Аз не съм притеснен от загубата по няколко причини. Основен проблем за загубата беше съдията. Това не е оправдание, но е факт. При първия гол играч на Виктория пое с ръка, при втория наша грешка в средата на терена, при третия имаше рикошет. Но ние изпуснахме 4-5 стопроцентови ситуации за гол, за което никой не ни е виновен. На два пъти футболисти на Виктория Пилзен спират с ръка пред голлинията. Нямам обяснение за този господин (съдията)."

Здравков коментира и здравословното състояние на Аймен Белаид: "За съжаление Белаид вече 8-9 дена не тренира пълноценно с отбора, при него проблемът не е чисто футболна контузия, чисто медицински проблем, който доктор Илиев се бори да бъде преодолян и да започне да тренира в най-скоро време. Белаид е взет, за да бъде основен състезател на Левски."

Относно позицията на ляв краен бранител, специалистът коментира: "Орлин Старокин се представи днес на ниво, имаме и Мики Орачев, а дори и Пламен Крумов може да играе там."