„Имаме на разположение двама вратари в групата за мача с Пирин. Ще избираме между Митрев и Цветан Димитров. Божката все още не е пазил след травмата, дори и за дублиращия състав. Определено е в нормално състояние, което не значи оптимално”, коментира вратарската тема треньорът в Левски Атнони Здравков.

„Определено ще има освежаване на състава. Няма да ви кажа колко точно ще бъдат промените. Все още не са минали 48 часа от мача със Залцбург. Тепърва ще настъпи голямата умора. Мачът с Пирин е ранен и няма да са минали повече от горе-долу 56 часа, така че промените са наложителни”, продължи Тони Здравков на днешния си брифинг.

„Надявам се настроението да се пренесе и на мача с Пирин. Това беше една от основните ни цели с Георги Иванов. Мисля, че се получава”, каза още специалистът.

„Георги Петков мина преглед и той показва, че има проблем на същото място, което беше контузил преди. Следващите три-четири дни няма да тренира. Статутът на Георги Петков и на Христо Йовов е същият, какъвто беше досега. Това са двама доста опитни футболисти, които са дали много на Левски. Те ще продължат да дават и в бъдеще. На тях се разчита”, сподели Здравков.

„Нормално е в Йовов да има умора, защото изигра доста срещи. Ако махнем пропуските, той ги изигра много силно. Въпреки умората, той трябва да се представи добре, ако играе”, декларира Здравков.

Треньорът допълни, че Гошо Петков не е заявявал пред него, че не иска да играе повече за „сините”.

В Левски разполагат с добра информация за противника си Пирин. Тони Здравков не спести добри думи по адрес на „орлетата”.

Наставникът отбеляза, че ще липсва Седрик Бардон, който е наказан. „Той е много важен в средата на терена. На тази позиция, нямаме по-опитен от него, така че ще го замени, някой по-млад”, каза Здравков.

„Не е моя работа да коментирам ситуацията в ЦСКА. Само ще кажа, че подкрепям Любо Пенев. Имам мнение, но дотука спирам”, отсече треньорът в Левски София.