Старши треньорът на Левски Тони Здравков бе разочарован от равенството със Славия на „Георги Аспарухов“ в първия мач на „сините“ от пролетта. На „герена“ двубоят приключи без победител 2:2.

„Не ни стигна играта през първото полувреме, за да победим. Нямам обяснение от начина, по който играхме. Нямаше нищо общо от това, което се искаше. През второто полувреме видяхме това, които искахме. Успяхме да създадем положения, дойдоха и головете. Допуснахме елементарен гол при единствената атака на Славия от статично положениe. Имахме възможност да докараме мача до победа, но не успяхме“, коментира след мача старши треньорът на Левски.

„Проспахме цели 45 минути. Едва ли на някой му е харесало първото полувреме. Самите футболисти подходиха коренно различно към единоборствата, към всяка една топка през второто полувреме. Това е основното, което допринесе, за играта. През първото полувреме просто не се получи. При всички положения е имало повече притеснение при новите. Мисля, че се справиха“, каза още Здравков.

„Аз не мога да кажа дали е имало засада, или не, чувам, че е имало засада и при първия гол на Славия“, сподели Здравков.

„Когато се касае за нарушения на вътрешния правилник на клуба, да, Даниел Димов е по-различен защитник от Станислав Ангелов. При всички положения, за момчетата, които играха за първи път на Герена е имало леко притеснение“, коментира треньорът.

„Деко имаше проблем в слабините след мача с Урал“, завърши Здравков.