Старши треньорът на Левски Тони Здравков смята, че Драгомир Окука го тресе страх, защото отборът му Локомотив София може да излезе от челната тройка и местата, даващи право за участие в Европа.

„Моето мнение по въпроса е категорично. На Окука му пожелавам успех с отбора, който ръководи, а не да го тресе страх. На Локомотив София престоят доста тежки двубои. Страхът е надделял. Ако не вземат тези важни мачове, те могат от претендент за титлата да изскочат от Европа. Това е целта на тяхното ръководство, да стигнат до Европа. Според мен ставаме свидетели на презастраховане”, коментира наставникът на „сините” от София.

„Левски винаги играе в Европа. Само веднъж си спомням нещо различно. Тогава бях играч на отбора и станахме шампиони през 1985 година, но ни разформироваха и ни прекръстиха на Витоша. Заради това не играхме в турнирите. За Левски е съвсем нормално да играе в Европа”, продължи Тони Здравков.

„Програмата е еднаква за всички. Ние нямаме притеснения от тази гледна точка. Отбори, които играят рядко в Европа имат подобни притеснения”, завърши по темата старши треньорът на шампионите от миналия сезон.