Старши треньорът на Левски Тони Здравков заяви на пресконференцията си преди мача с ЦСКА, че е наясно със стартовата си единайсеторка.

„Нямам дилема кой да води атаката, ще разберете избора ми преди мача. Съставът е ясен на 100%, единственият футболист, който има проблеми, е Станислав Ангелов. Днес той тренира за първи път с отбора, надявам се да няма оплаквания след тренировката“, сподели Здравков.

„Според мен двата отбора са равнопоставени преди мача, не мисля, че ЦСКА има психологическо предимство. За мен във футбола има само днес и най-много утре. Такава е моята философия. Дори да бием с 5:0, това няма да е реванш, онзи мач беше за първенството. Смятам, че футболистите са си взели поука, тогава бяхме заедно от много кратко време. Те вече знаят какво аз искам от тях, а и аз познавам по-добре техните качества“, допълни наставникът на „сините“.

„Не мисля, че ще е недостатък за ЦСКА отсъствието на Стойчо Младенов от пейката. Той ще даде указания на своите помощници и на футболистите преди мача“, завърши специалистът.