Треньорът на Левски Тони Здравков изрази надежди, че назначеният рефер за мача с Черно море Николай Йорданов, ще докаже, че е номер едно.

„Надявам се назначението на Ники Йорданов да не е случайно. Дано той е избран, защото се води, че е номер едно. Надявам се да покаже с действията си, че е такъв”, сподели специалистът на днешната си пресконференция.

Той разкри каква е причината Георги Сърмов и Мариян Огнянов да не са в групата за мача с „моряците”. „Сърмов има възпаление в областта на адукторите, което му пречи да тренира. За Мариян не мога да ви кажа. В 15-та минута на тренировката каза, че го боли мускулът на бедрото, но още не е ясно, каква е контузията му”, допълни Тони Здравков.

„Черно море е отбор, който играе агресивен футбол. Това не е от няколко месеца, а от години. Те са тим, който може да бие всеки, а и да загуби от всеки. Определено ни очаква тежък мач”, отсече наставникът на „сините” от София.

„Когато другите ни помагаха, ние губехме, така че сега единствената ни задача е да си спечелим нашите три срещи. Още е рано да говорим за селекция и подобни неща. Ако се преговаря с някои евентуални нови попълнения, аз не съм в течение”, призна Здравков на днешния си брифинг.