Старши треньорът на Локомотив София Тони Велков сподели след победата с 2:0 над Пирин Разлог, че е доволен на този етап от старанието на своя отбор. Наставникът говори още за готовността на състава за началото на пролетния полусезон, както и за неизвестните относно домакинския стадион на столичните железничари.

“Както обикновено в последните срещи, преди заминаване, повечето мисли са насочени към прибирането вкъщи, но съм доволен от старанието на играчите, още повече, че футболистите са изморени, има от какво. Отсега започват по-трудните неща за нас, незнанието как ще продължим да се готвим до мача с Локомотив Пловдив”, сподели Тони Велков.

“Не всички футболисти са здрави, но тези, които ни липсват, ни липсват от много време, така че сме наясно. Става дума за Стойчо Младенов и Иво Иванов, още повече, че Иво е наказан за този кръг, но мисля, че останалите са готови за започването на първенството.”

“Единственото нещо, което лично мене ме тревожеше, беше дали ще го има Локомотив. Колкото до това, как ни възприемат, много се надявам да не ни подценяват, а ние ще се постараем другите отбори да не ни подценяват. Ще се хвърлим за точките, ще се стремим да играем по-добре. Точките са ни малко и са ни жизнено необходими”, добави още треньорът на Локо Сф.

“Знам и съм свидетел на огромната борба, която нашият президент положи в посока домакинските мачове да се играят на стадиона в Надежда. Искрено се надявам, че Локомотив ще се върне в своя дом, разбира се, трябва да се положат усилия”, завърши Тони Велков.