Старши треньорът на Миньор Перник Антон Велков призна, че не е много доволен от играта на своя тим в нападение. „Жълто-черните” отстъпиха с 0:1 като гост на Литекс, но не създадоха чисти голови положения.

„Смятам, че не това е играта, която трябва да показва Миньор. Не може да искаме да победим хората, които искат да стават шампиони, и да не създадем нито едно положение,” сподели разочаровано Велков след мача в Ловеч.

Запитан за засадата за гола на Ивелин Попов, Велков отбеляза кратко: "Огромни съмнения за засада, но нищо ново."

„Искам да отлича защитата и вратаря, но в нападение не бяхме достатъчно добри. Ние не играем, за да свършим наравно. Начинът по който играхме, не можеше да ни даде шанс да победим. Равният резултат бе следващото нещо, което можеше да постигнем. Ще трябва да разговарям с футболистите ми, те не можаха да покажат самочувствие, когато притежаваха топката,” обясни младият треньор.

„Ние гледаме реално на нещата, да се класираме по-напред, и да става играта ни по-добра. Всяка точка при нас е истинска, абсолютно истинска,” добави той.

„Отборът беше разочарован след отпадането от Купата, но мисля, че това вече е изчистено. По никакъв начин не е имало натиск над момчетата,” завърши Тони Велков.