Старши треньорът на Локомотив София Антон Велков сподели на пресконференция в пресклуб България, че е очаквал воденият от него тим да показва две различни лица в началото на пролетния дял.

„Проведох ползотворен разговор с отбора след загубата с 0:1 от Видима Раковски. Хубавото е, че играчите изтъкват на преден план собствената си вина, а не търсят причините за загубата другаде. Без да звучи като оправдание всички са запознати с проблемите, които имахме през последните три-четири месеца“, коментира наставникът на Локомотив.

„Несигурността относно провеждането на мача с Видима със сигурност разконцентрира отбора, а и фактът, че цяла зима не успяхме да тренираме на добри терени си дават своето отражение. За разлика от есента хубавото е, че атмосферата в съблекалнята е по-свежа и отношението между футболистите е добро. Изоставаме обаче в спортно-технически план“, добави старши треньорът на „столичните железничари“.

„Част сме от една голяма група отбори, които ще се борят за своето спасение, така че за нас всяка среща е като финал. Ясно е, че много трудно се играе на Българска Армия, а ЦСКА си е ЦСКА независимо от проблемите. Трябва да се признае, че ЦСКА не е само Мораес. В този отбор няма случайно попаднали футболисти, но ние ще играем за победа“, каза още Антон Велков.