Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев заяви след победата над Черноморец, че на „сините“ не им е било лесно. Той каза, че е доволен от характера, поведението и дисциплината на играчите.

„Не ни беше лесно в никакъв случай. Димитър Димитров за пореден път доказа, че е добър треньор. Черноморец бяха много добре подредени. Докато не отбелязахме първия гол, мачът бе абсолютно равностоен“, коментира Тонев.

„Имахме преимущество, създадохме положения и ударихме две греди. В крайна сметка отбелязахме два гола през първото полувреме и след това нещата изглеждаха по-лесни. Не искам да коментирам колко ни е добра играта. Това е работа на треньорите. Предстои ни мач с Ботев Пловдив“, добави изпълнителният директор на „сините“.

„Доволен съм от характера, поведението и дисциплината на футболистите. В крайна сметка победихме. Мачът бе коректен. Получи се добър и интересен мач. Това ни е първата стъпка към целите, които сме си поставили.“

„Имаме още 14 мача да играем за първенството. Всеки един от тези мачове ще бъде важен за нас и ще трябва да побеждаваме, без значение срещу кого ще играем и къде. Единственото нещо, което ме интересува е Левски да побеждава и да стане шампион“, каза още Иво Тонев.