Веднага след края на мача между Левски и Улисес, който бе прекратен с масов бой в 62-ата минута, председателят на УС на „сините“ Иво Тонев, спортният директор Георги Иванов и старши треньорът Стойчо Стоев се отделиха и проведоха няколко минутен разговор помежду им.

Докато чакаха футболистите да се приберат в клубния автобус, тримата обсъдиха случилото се по време на мача с арменците и закъсняващата селекция на тима.

По време на масовия бой Иво Тонев и Георги Иванов, които гледаха от страни мача, влязоха на терена, за да успокояват страстите на играчите. Това правеше и Стойчо Стоев, за разлика от арменския си колега.

Тримата отделиха обаче повече време да обсъдят какво ще правят със селекцията, след като пропаднаха трансферите на няколко футболисти. Стойчо Стоев заяви пред журналистите в Анталия, че не му е приятно от случващото се по отношение на селекцията, но е наясно, че няма и как да се правят грешни стъпки. Той се надява, че в най-скоро време ще може да види на проби нови футболисти.

„За нови футболисти не мога да кажа кога ще стане като дата. Джалоу е с неизлекуван Хепатит В и по тази причина не го привлякохме“, каза Стоев след мача с Улисес.

Валентин Грънчаров, специален пратеник на Дарик радио в Турция