„Доволни сме, подписахме с Vivatel за още 3 години. Нямаше причина да не го направим, след като до момента работим добре и коректно с тях. Но ЦСКА ще има още един, втори спонсор през новия сезон. Това е голяма подкрепа за ЦСКА. След като се завърна от Лисабон ще дадем обширна пресконференция, на която ще ви запознаем с всички детайли около новия спонсорски договор” – това заяви шефът на Надзорния съвет на „армейците” Александър Томов след подписаното днес споразумение по удължаване на договора с мобилния оператор.

По повод предстоящата си визита в Португалия, която започва в събота, Томов даде разяснения: „Там ще подпишем сериозен договор с президента на Бенфика. Това е стратегически контракт, какъвто вече постигнахме с Фламенго – за дългосрочно сътрудничество.”

Томов допълни, че ще има още много попълнения в ЦСКА: „Казахме през пролетта, че ще направим сериозна селекция и тя вече започва да става факт. Това бе невъзможно през зимната пауза. Никой не прави промени по време на битка в армията. След този сезон, това което правим сега е нормално. При всичките проблеми, пак ще повторя, че второто място е повече от добро. Сега се стараем да изградим почти нов отбор. Взимаме само млади играчи, до 25 години и по възможност национални състезатели.”

Във връзка с продължаващия конфликт с привържениците на „червените” шефът заяви: „Ние обичаме феновете си, нямаме предубеждение към тях.”

Той не пожела да коментира пасивността на Левски на трансферния пазар, като допълни, че отношение към „сините” може да вземе само във връзка с някои нередности, които вижда в първенството ни.