Президентът на ЦСКА Александър Томов определи като „по-малки” шансовете на „червените” за спечелване на титлата. „Ако изиграем още един-два мача като този, няма как да стане,” каза той след извънредната среща на ръководството след нулевото равенство с Черно Море на стадион „Българска армия”.

„Причината за загубата е, че някои наши футболисти излязоха все едно мачът е решен. Най-вероятно имаше подценяване. Не смятам, че трябва да се почва с финансови санкции, но ще се стигне и дотам, ако се налага. Няма напрежение в съблекалнята, просто според мене това са причините. Нека да не се оправдаваме само със съдийството.”

Все пак Томов не бе никак доволен от представянето на рефера Ангел Ангелов: „Не виждам как феновете ще се върнат по стадионите, когато има такива съдийски грешки. Направени бяха редица грешки и в двете посоки, а този отменен гол очевидно повлия много.”

Томов заяви, че ЦСКА също ще подаде жалба заради съдийството.

Президентът на „армейците” разкри, че всички, желани от старши треньора Пламен Марков футболисти, са привлечени в отбора, освен онези, които сами са отказали трансфер.