Александър Томов заяви, че очаква в най-скоро време ЦСКА да има нов генерален спонсор. Томов говори по време на коледното тържество на „червените“.

„Това беше година на спасението, година на прехода за ЦСКА, но заедно с това и година на възход. Защото на 10 юли тази година, ние имахме няколко играчи, но не и отбор. Нямаше подготовка, нямаше лагери. Днес отборът и клубът са в състояние да се бори за първите места в класирането“, коментира Томов.

„Мисля, че самият факт, че задълженията са намалени само за няколко месеца на половина, показва възход. Управлението на дълга, отношението към кредиторите, всичко това показва едно друго управление. Не само ще издържим, но и очаквам да имаме сериозен финансов възход в най-скоро време. Очаквам да имаме и нов генерален спонсор. Работим много силно в тази насока“, каза още той.

„Най-важното, което искам да кажа и вече имам право е, че ЦСКА вече е акционерно дружество. Бивайки акционерно дружество, ЦСКА трябва да се превърне в клуб на своите фенове. Това не е правено не само в България, но и в цяла Източна Европа. Трудно е, но аз вярвам, че феновете ще закупят акции и поетапно клуб на своите фенове“, допълни идеологът на „червените“.