Шефът на Надзорния съвет в ЦСКА Александър Томов остана доволен от играта на „червените” в днешния мач. „Армейците” се наложиха с 2:0 над Беласица пред празни трибуни на стадион „Българска армия”.

„Играта напредва, вече е по-добра. Създадохме 15-20 чисти голови положения, прекрасни атаки. Личи си, че селекцията, която направихме, е много силна. Това, че изпуснахме да вкараме на няколко пъти, не е толкова важно. Момчетата се обиграват все повече”, коментира босът.

Томов сподели, че отдавна е искал Гарсес да вкара гол. :Нали знаете, има една психологическа бариера да се отпуши една звезда. Той го направи!”, радва се шефът на ЦСКА.

Томов очаква Апелативната комисия да промени решението на Дисциплинарната да накаже „армейския” клуб с два мача без публика. „Мисля, че това наказание е несправедливо. Не смятам, че има нещо нормално в това, нашата публика да бъде лишавана. Това, че отделни лица си позволят неприлични жестове, не означава, че всички трябва да бъдат наказани. Що се отнася до провокациите, отправени към нас в Ловеч, ние гледаме напред”, каза Томов. Той разкри, че е на същото мнение, което зае и ръководството на Левски, а именно, че няма смисъл от мачове без публика. „Ние не играем за себе си, а за публиката”, заяви шефът на ЦСКА.

„Съдията днес беше коренно различен. Никой не може да го обвини в нищо”, каза още Томов.