Главният акционер на ЦСКА Александър Томов заяви след победата с 2:0 над Черно море, че е доволен най-вече от факта, че тимът се е класирал за Европа. Босът на „червените“ уточни, че все още е рано да се говори за крайния изход на кампанията за продажбата на акциите на клуба.

„Надявам се, че сме стъпили на много здрава основа. Аз казвам винаги – не се главозамайвайте. Практически влизаме в Зона УЕФА, но в сряда ще играем пак за победа, мачът с Литекс ще бъде изключителен“, сподели Томов за двубоя с Черно море.

„Имаме точен план за плащане. Никакво напрежение няма, имаше много откровен разговор, какво ще получат докато са в отпуска, докато се върнат, всичко е изчистено.“

„Акциите – нека за този проблем да говорим между 7 и 10 май. Очаквам това да се случи, да излязат до тогава бизнесмените, в които преговаряме. Съгласете се, че хората от провинцията не могат да пътуват до София за да си купят. В малките градчета никой не се занимава с подобно нещо, от това губим пари. Това е бъдещето на модерните клубове. Нека да изчакаме, да видим, част от тези бизнесмени чакаха да вземем лицензца, ето, взехме го. Това е клуб, който е здраво стъпил на земята“, каза още Александър Томов.

„Вземането на лиценза преди години, което даде 5 милиона бонуси на други, всички това може да се случи само в нецивилизовани неща. Завеждането на делото срещу мен е обикновено престъпление. Ще мине време, Господ всичко вижда. Два съдебни състава ги удариха и върнаха същото нещо, след години, това е нещо, което се случва в европейска държава“, каза още Томов.

„Има голяма промяна в настроенията на феновете. Това ни задължава, разбира се, че съм трогнат, особено когато скандираха всички. Днес имам над 1000 прозвънявания, това задължава. А отборът можеше да е във В група, но когато има такива неща, трябва да има и борба“, завърши босът на ЦСКА.