„Доверието ми към треньора на ЦСКА Стойчо Младенов е 100% и то не се е променило изобщо след последният двубой срещу Черно море/1:0/” – това заяви специално за Гонг шефът на Надзорния съвет на „армейците” Александър Томов.

„Всички информации, които чета в последните няколко дни за разпродажба, за оставки, за ултиматуми и за уволнения се несериозни. Знам, че футболните журналисти търсят по-пикантното, затова не се сърдя, разбирам ги, но това не е истина. Всички ние в ЦСКА искаме отборът да играе по-красиво и по-зрелищно, но знаем, че за това се изисква време. Все пак, няма да правим компромис с когото и да е от играчите, те взимат достатъчно пари, за да се задоволяват с посредствени игри, макар и победи. Ако футболистите не си извлекат нужните поуки, ще взимаме мерки, но това ще става изрично и само чрез Стойчо Младенов. С него, както и с Костадинов се разбирам чудесно.”

Томов допълни, че все още върху представянето на отбора оказва влияние нещастното отпадане от Тулуза в турнира за купата на УЕФА.

„Бяхме определено по-добри от Тулуза и затова отпадането, макар че не загубихме се отрази негативно. Но в никакъв случай, шампионската титла като цел не е второстепенна задача. Трябва да призная и още нещо. Да, наистина имаше свръхочакване към новата лятна селекция на ЦСКА. Може би дори самият аз с някои определения към дадени играчи съм подпомогнал този процес. Трябва търпение. "

Шефът на „червените” по този начин успокои обстановката в Борисовата градина. Напрежението се получи, след като по време на негово изказване в събота след двубоя срещу Черно море, на пресконференцията Стойчо Младенов заяви, че е готов с оставката си, ако част от публиката поиска това.