Президентът на ЦСКА Александър Томов заяви в интервю за Спортно Шоу Гонг, че очаква красив футбол по време на дербито с Левски в събота. „Мисля, че ще стане хубав мач. Очаквам добра игра. До последно ще се борим за победа. Така е настроен отборът”, каза шефът на „червените”.

Томов потвърди, че собственикът на клуба Прамот Митал ще присъства на двубоя от 21-ия кръг на А група и ще подкрепя своя отбор. С него се очаква и делегация от около 15 човека, включително и братът на Митал – Лакшми.

„Среща между Митал и отбора ще има, но кога ще се проведе, е друг въпрос. Категорично индиецът няма да се откаже от ЦСКА при загуба от Левски”, заяви президентът на „армейския” клуб.

„Аз съм оптимистично и бодро настроен. Искаме да изиграем един чист мач и да доставим радост на феновете особено на фона на недобрия резултат на националния тим с Албания”, коментира Томов.

Шефът на ЦСКА заяви, че по време на дербито няма да има бомбички и хулиганства. „Ще се срещна с председателя на фенклуба Димитър Ангелов. А вече имахме среща с столична дирекция на вътрешните работи, както и с министър Румен Петков. Агресията и недоволството на обществото избива за съжаление при футболните прояви. Нашата задача е да чрез спорта да върнем радостта. Трябва да даваме пример за толерантност и уважение”, каза още Томов.