Игор Томашич призна, че договорът му с Левски изтича през лятото на идната 2008 година и все още не е получил предложение да го продължи. Защитникът участва на традиционната пресконференция, която от футболен клуб Левски правят всяка седмица.

„С Топузаков играх много време. Когато дойдох в началото ни беше малко трудно, но успяхме да направим добър синхрон. Сега той не играе, а друг съотборник го прави. Сигурно трябва време и с него да си паснем. Топчо е един голям футболист, който даде много на Левски, игра и в националния отбор. Нужно ли е да добавям нещо?”, сподели Игор Томашич.

„Мога да кажа, че с Топчо се чувствам най-добре на терена, защото сме играли много заедно. От друга страна, доста време не сме играли като двойка бранители, което може да значи, че ако ни пуснат заедно може и да не се получи веднага. Рабех и Бензукан са добри футболисти, но трябва време за да се получи синхрон”, продължи по темата основният защитник в състава на Станимир Стоилов.

„Имам договор с Левски до края на сезона, не знам да е имало интерес от страна на други отбори. Чувствам се добре тук, не мога да кажа, че е лошо ще видим, дали ще остана. Дали ще имам ли ново предложение, трябва да питате Тодор Батков и треньорите. Не сме говорили до този момент, но мисля, че това е нормално, защото има много време до юни месец. Клубът не трябва да се притеснява, защото има много време до края на договора”, допълни един от асовете на Левски.

„Когато дойдох тук в Левски, когато падахме в някой мач веднага започваха да ни плюят и да викат по нас. Колкото повече време, минава агитката става все по-добра. Искам да благодаря на хората за подкрепата. Винаги застават зад отбора в трудните моменти.”, каза още българският национал.

„Дали ЦСКА заслужава да е на първо място ще се види в предстоящото дерби. Засега бият в мачовете, но и при тях има някакво напрежение”, коментира Игор Томашич.