Хърватският бранител Игор Томашич заяви категорично пред Гонг, че остава в Левски до края на сезона и след това си тръгва.

„Не съм подписал договор с Левски, оставам до края сезона и лятото си тръгвам. На този етап не знам дали ще има още разговори между мен и ръководството, но в момента мисля, че ще си тръгна през лятото”, отсече един основните играчи в Левски.

„Ръководството ми предложи тригодишен договор, но аз не го приех. Мога да преговарям с други отбори. Има интерес от клубове, но не искам да ви казвам нищо, защото не е сигурно”, продължи централният защитник на „сините”.

„Мисля, че финансовите ни различия са големи. Просто аз искам своето. Това, което мисля, че мога да получа другаде. Разбирам и позицията на Левски и в никакъв случай не се сърдя на клуба”, продължи хърватинът.

Националът на България призна, че до края на сезона се надява да изиграе двубоите с екипа на Левски. „До края на първенството плюс мачовете за Купата на България ще ми се съберат около 15 мача”, приключи интервюто си за Гонг Игор Томашич.