Централният защитник на Левски и българския национален отбор Игор Томашич заяви пред Гонг, че от ръководството на „сините” все още не са му предложили удължаване на договора, който изтича през лятото на тази година.

„Не са ми предложили нов договор, но това не ме притеснява”, заяви за Гонг Томашич в Агия Напа, където Левски е на подготовка.

Още в Израел ръководството на „сините” трябваше да разговаря с Игор, но тогава Тодор Батков не успя да пристигне в Обетованата земя и да се види с футболиста.

Според информация на Гонг Томашич вече е получил предложение от друг тим, но го е отказал, въпреки солидната сума в евро за него. Той е щял да вземе около 350 000.

„Не съжалявам че отказах на този тим”, заяви Томашич без да уточнява името на отбора. „Имам си причини да откажа. А до лятото има време.”

По всяка вероятност отборът, пожелал Игор е руски и все още не се е отказал да го има в редиците си от лятото.

Старши треньорът Станимир Стоилов твърди, че държи хърватинът да остане и със сигурност през пролетта ще разчита на него да бъде стълб в защитния вал на сините.

От Левски сигурно ще предложат договор на Томашич, но въпросът е дали ще е с подобрени условия, които да задържат един от най-опитните в синьо на Герена.