Един от добрите футболисти в близкото минало на Славия Тодор Колев се завърна в отбора след двугодишно прекъсване. Нападателят даде интервю за Гонг от лагера на тима в Сандански, в което сподели какво го е накарало да се върне в тима, както и вижданията си за пролетния дял на първенството.

Ето какво сподели той:

Имам добри спомени с отбора на Славия и това ме накара да се върна отново в отбора. Изкарах пет хубави години в тима, а и присъствието на старши треньора Велислав Вуцов също допринесе за това мое решение. Вече съм забравил за онзи момент, в който ме освободиха, но тогава имах проблем с Емо Велев. Просто не се разбирахме и затова така се получиха нещата. Забравил съм вече и се радвам, че пак се връщам в Славия. Договорът ми е за година и половина. Престоят ми в Гърция беше много добър, но не ни плащаха и затова разтрогнах по вина на клуба.

Ясно е, че след толкова загуби през есента ще ни е трудно за първенството, но ще се пробваме през Купата да направим нещо голямо за 100-годишнината на клуба. Трябва да отстраним Миньор Перник на четвъртфиналите и да се надяваме на по-добър жребий, който ще ни помогне да стигнем до финал. С това, с което разполага отборът като футболисти и потенциал, мисля, че е напълно възможно Славия да стигне до втори финал в рамките на три години. Не се чувствам на 100 процента титуляр. Ще играе този, който се раздава напълно в тренировките и показва по-добра форма. Надявам се да се подготвим така, че през пролетта да си вкарваме положенията, които създаваме в мачовете.