Един от най-опитните в редиците на ЦСКА Тодор Янчев заяви днес, че всички в отбора са си взели поука от слабия двубой срещу Спартак Варна миналата седмица и тимът ще покаже ново лице срещу Видима Раковски утре. Халфът изрази увереност, че „червените” няма да срещнат трудности срещу почти изпадналия тим, въпреки заканите от лагера на отбора от Севлиево.

„Мачът срещу Спартак не може да се повтори. Никой в отбора не е доволен от представянето ни в събота и смятам, че тази слаба игра не може да се повтори. Отиваме в Севлиево, побеждаваме и се връщаме в София и започваме да мислим за следващия ни мач”, коментира Тодор Янчев.

Халфът изрази също задоволство от стартът на армейците в пролетния дял от шампионата. „Бих казал, че стартът за ЦСКА през пролетта е добър. Въпреки че завършихме наравно с Литекс в първия кръг, после взехме всичко, което можеше да се вземе. Успяхме да запазим точковата разлика”, продължи Янчев.

Полузащитникът допълни, че след двете загубите на Левски от Литекс основен претендент за титлата вече е тимът на Локомотив София.

„Дори и преди тези мачове Локомотив София си бяха сериозен конкурент, тъй като те запазиха в състава си в последните години, докато виждате в Левски се гради нов тим. Смятам обаче, че никой не може да ни попречи, ако не го направим самите ние”, каза още халфът.

Чуйте цялото интервю с Тодор Чнчев в прикачения аудио файл.