Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев коментира на първото занимание за годината треньорската рокада в тима. Футболистът призна, че той и съотборниците му са останали изненадани от свалянето на Любослав Пенев. Янчев добави, че се надява идването на Миодраг Йешич да се окаже положителна промяна в клуба и в края на сезона „червените да се поздравят с дубъл.

Капитанът на „армейците сподели, че няма проблем с намаляването на месечното си възнаграждение.

Вече е факт промяната. За първи път се събираме от началото на годината. Дано промяната да се отрази положително като цяло. Гледаме от днес да започнем една нова страница и да се надяваме да е успешна”, започна Янчев.

„Изненадахме се, никой не очакваше. Но това е клубна политика. Щом се е стигнало до това решение, значи има някаква причина. Надяваме се, че крайният резултат ще е благополучен”, добави той.

„Не сме коментирали с другите играчи самата смяна. На всеки един футболист обаче му се е случвала подобна смяна в средата на първенството. Гледаме оттук-нататък да се подобряваме и да покриваме новите изисквания. Ние сме изпълнители, независимо кой е треньор. Нашата работа е да се трудим на терена и да спазваме указанията на наставника”, каза още капитанът на „червените”.

„Вдигнах Купата под ръководството на Йешич преди. Всеки един треньор има свои изисквания към играта и самите футболисти. И тогава Йешич дойде на пожар. Съставът ни бе осакатен, но съумя с наличните футболисти да спечелим 30-та титла. Дано и сега май месец да се поздравим с дубъл”, допълни Тодор Янчев.

„Официално не е назначен, но с най-големи шансове е той. Знам, че ще има намаление на заплатите на футболистите. Това са лични неща, не мога да взема отношение за другите. Всеки знае какво прави. Аз нямам проблеми с това”, завърши лидерът на ЦСКА.