Футболистът на Берое Тодор Христов заяви, че победата с 3:2 над Видима Раковски е заслужена, но на този етап резултатите не са най-важното нещо.

„Мисля, че победихме заслужено, въпреки че това не е най-важното на този етап. На този етап не е нормално да се гледа само това, въпреки че е хубаво да се побеждава. Победата прави добро впечатление на треньорския екип и на публиката. Мисля, че теренът беше доста тежък и това не предразполагаше да покажем най-доброто, на което сме способни, но все пак победата беше заслужена”, коментира Христов.

„Лично моето мнение за терена е, че повлия до някаква степен на качеството на играта. Не е всичко от терена, но по принцип на такъв терен не се играе лесно и е нормално да повлияе. Не напълно, но повлия”, каза още крилото.

„До момента, с изключение на последния ден, условията са добри за подготовка. Тренираме доста сериозно и се готвим добре. Мисля, че оценки може да даваме по-нататък в подготовката, като дойдат резултатите. Тогава резултатите ще бъдат най-важни”, завърши Тодор Христов.