На изкуственото игрище над стадион "Берое" бе продължена инициативата отбори от ДЮШ да провеждат тренировка с участието на играчи от мъжкия състав на Берое.

Този път на набор 97 гостува един от най-проспериращите футболисти у нас - Тодор Христов. Футболистът на мъжкия състав с радост прие поканата на директорът на ДЮШ Стелиян Попчев да се включи в тренировката на набор 97, който временно се води от бившия централен защитник на "зелените".

Крилото на старозагорци дойде при малките таланти веднага след първото занимание за деня на мъжкият състав и въпреки умората се включи с желание и радост в тренировката.

Заниманието започна с опознавателен разговор, в който Тодор Христов изрази своята благодарност, че е бил поканен на откритата тренировка. Роденият в Попово талант каза на малките футболисти, че най-важното за тях е да слушат и възприемат указанията на своя треньор. Заниманието протече в отиграване на заучени положение, центрирания и удари във вратата.

В края на тренировката малките беройчета пожелаха на Тодор Христов успех в предстоящия мач с Локомотив София, като поискаха от него и от отбора победа поне с два гола разлика.