Президентът на Левски Тодор Батков направи равносметка, че преди 11 години не е трябвало сам да се захваща с управлението на клуба. Адвокатът отчете това като най-голямата си грешка.

Тогава предишният собственик на „сините“ Майкъл Чорни получи забрана да пребивава на българска територия, заради което предаде управлението в ръцете на Батков. По думите на последния е съществувал и друг вариант, който по настоящем би бил по-полезен на „сините“

„Може да прозвучи брутално, но най-голямата ни грешка беше през март 2004, когато се разрази драмата с тогавашния собственик на Левски. Тогава вместо да разпределя пакета, от който той се отказа между няколко хора, аз сам се нагърбих с всичко. Бяха и по-спокойни времена, като че ли и пари имаше повече“, каза Батков.

„Трябва да престанем с това, което беше насаждано – че никога не оставих Левски в ситуацията, в която е сега. Това щеше да накара хората в клуба да се размърдат и да започнат да осигуряват приходи. Няма да се предаваме“, допълни адвокатът в сутрешния блок на БНТ1.