Тижани Белаид от събота не е в лагера на Локо Пд в Испания, научи Дарик радио. Той си е тръгнал за Франция още преди контролата с Динамо Букурещ, която пловдивчани загубиха с 1:6.

Тижани Белаид бе спряган за трансфер и липсата му в стана на Локомотив породи веднага съмнения дали все пак и той няма да последва своя брат Аймен Белаид, който премина в Левски, а за Тижани се говореше за тим от Азербайджан.

Потърсихме старши треньора на Локо Пд Сашо Станков за да изясним ситуацията около халфа.

„Знам къде е Тижани, защото аз му разреших да напусне лагера“, категоричен е Станков. „Първоначално трябваше да сме две седмици тук и затова още тогава обещах на Тижани да го пусна да си отиде до Париж, защото има да урежда лични дела с нотариус във френската столица. Той ще се върне направо във България и няма да играе срещу Анжи.”

Така очакваме Тижани Белаид да продължи кариерата си в Локо Пд, а феновете на тима ще могат да го гледат още идната събота, когато на стадиона в парк „Лаута” ще бъде представен състава за новия сезон в контрола срещу Септември Симитли.

Припомняме ви, че в края на миналия месец във френските медии се заговори, че братът на отишлия в Левски Аймен Белаид също може да бъде продаден от Локомотив. Тогава обаче Станков категорично заяви, че не знае нищо за подобен вариант.