Константин Папазов беше водещото лице по време на празника, който феновете на Левски сътвориха по повод своя 100-годишен юбилей. Баскетболният специалист, който днес се отказа от треньорския занаят, взе отношение и по повод задаващия се нов юбилеен двубой срещу Юргорден.

"Когато Левски не е добре, Левски е в ръцете на своите фенове. Много е трудно непрестанно да се постигат върхове. Много малко хора вярваха в това, което се случи през нощта между 23-ти и 24-ти май. Това беше нещо велико, истинско и направено от сърце, защото го направиха феновете."

"Впоследствие беше събитието за баскетболния отбор, което беше на 15-ти февруари. Всяка титла ми е много сладка, но това, което изживяхме тогава още тлее във всички нас от отбора. Това е основната причина хората, които през миналата година страдаха отново да водещата част от отбора ни."

"Няма нищо по-голямо в тази държава от сините фенове. Това е най-голямата партия в България. В държавата ни няма друго нещо с такава численост. Искам да докажем на всички, че ако първият път е било емоция, вторият път беше спасение и чиста добрина, сега искам стадионът да е толкова пълен, колкото беше на мача с Лацио."

"Нищо, че съперникът не е толкова популярен, аз дори не мога да му кажа правилно името. Феновете на Левски са подложени на последния тест, за да покажат, че убедително са най-великите в България."

"Това не е признание от мен, а признание от историята. Ще докажем, че ни събира не Лацио, не спасението на отбора, не Юргорден, а ние сме голямата сила – феновете на Левски", заяви Тити Папазов.