Наред с победата на Локо Пд над Брегалница Щип, по време на мача впечатление направи и големият брой капитани, които носиха лентата в 90-те минути на двубоя.

Здравко Лазаров бе титулярният капитан и той започна мача с лентата. Той я носи до 77-та минута, когато бе заменен от Юсеинов. Здравко даде лентата на Валери Георгиев, който я носи не повече от минута, защото също бе заменен.

Вальо предаде лентата на Данчо Тодоров, който я носи на дясната си ръка „цели“ три минути, преди на свой ред да напусне играта. От Данчо лентата отиде в Сашо Тунчев, който я носи две минути. Напускайки игра я остави на Мартин Кавдански, който я носи до 84-та минута и не бе последният в този мач, който е капитан на Локомотив Пд.

От 84-та минута до края на двубоя капитан на Локо Пд бе Тодор Тимонов, което предизвика коментари, както сред феновете гледащи срещата, така и между неговите съотборници.

След края на мача, в който Локомотив победи с 4:0, Тимонов чу репликите на своите съотборници и шеговито им подвикна: „Свиквайте”, после се обърна към журналистите и попита това ли е най-важното, че капитанската лента е стигнала до него.

Рядко се случва в един мач да има един отбор шест капитани, дори и в предсезонните проверки, когато се правят много смени.