Италианският Лацио се отказва от намерението си да привлече българския национал Георги Терзиев, съобщава местната преса. Причината за това са исканите от Лудогорец поне 4 милиона евро за правата на 23-годишния централен бранител.

Спортно-техническото ръководство на римляните иска да подсили отбраната си заради напускането на Лорик Цана, но търси по-евтина алтернатива.

Трансферна цел номер 1 за старши треньора Стефано Пиоли е перуанският национал Карлос Самбрано. 25-годишният Самбрано е свободен агент, след като договорът му с Айнтрахт Франкфурт изтече. Интерес към оценявания на 8 милиона евро перуанец, обаче, имат редица клубове, сред които Щутгарт, Кьолн, Борусия Мьонхенгладбах, Вердер Бремен, Борусия Дортмунд, италианските Интер и Милан и др.

Вариант за Лацио остава и Марко Андреоли от Интер, който не успя да се утвърди в състава на "черно-сините" след трансфера си от Киево, като за два сезона записа едва 10 участия в Серие А. Пиоли добре познава качествата на Андреоли, с когото работиха заедно в клуба от Верона през сезон 2010/2011./БТА