Наставникът на Ботев Тенчо Тенев призна след равния с Черноморец, че тимът на гостите е заслужавал повече победата. Той допълни, че е дошъл в Ботев, за да помогне на „канарчетата”, но ако не успее да направи това е готов да си тръгне от клуба.

„Шансовете ни в този мач бяха по-малко. За нас трите точки бяха много по важни отколкото за тима на Черноморец. Може би не ни достигна футболно майсторство, за да ги постигнем”, заяви Тенев.

„Почти нямахме чисти положения, като тези на нашия противник. До последно се опитахме да не загубим този мач и ако може при някакво щастливо стечение на обстоятелствата да отбележим гол. Не успяхме, така че равенството нормално след показаното на терена. Разбира се отборът на Черноморец имаше по-големи шансове да си тръгне с трите точки”, допълни Тенев.

Той сподели още е от скоро с тези футболисти не ме може да даде генерални оценки за представянето на тима.

„Твърде кратко съм с тези футболисти, за да мога да дам такава преценка. Трябват минимум една, две-три години, за да можеш да кажеш какви са възможностите на този отбор. Ако нямам време, най-лесно е да си отида. Не съм се оженил за Ботев. Дойдох да помогна, като не мога да го направя ще си тръгна”, каза още наставникът на Ботев.

Той също определи съдийството в срещата като „нормално”.