Наставникът на Пирин Гоце Делчев Тенчо Тенев изрази съжаление, че тимът му изтърва победата срещу шампиона Лудогорец в Разград. Двубоят на „Лудогорец Арена“ приключи при резултат 1:1, а домакините изравниха едва в 87-ата минута.

„Доволен съм от точката, но можехме да вземем и ттрите, ако имахме повече концентрация. Особено, когато Лудогорец тръгна да изравнява вабанк. Ако имахме по голяма концентрация в атака щяхме да вкараме още един гол. Няма как да не съм доволен на 1:1 срещу шампиона. Думите са излишни“, коментира наставникът на Пирин Тенчо Тенев.

„На вратаря Абди Абдиков му е първи мач след артроскопия. Три мача пази друг вратар. Не мога да се сърдя на никой за индивидуални грешки. Ние сме нов отбор в и се стремим да останем в А група. Ще трябва да играем всичките си мачове на ниво и да печелим точки, зад а останем в елита“, каза още треньорът на Пирин.

Тенчо Тенев уточни още, че неговият тим е бил принуден да играе в този мач предимно в защита, тъй като е опасно да се надиграваш с Лудогорец на собствения им стадион.